Bestillingen er ikke kommet ennå, hva kan jeg gjøre?

Du finner bestillingsstatus under Bestillingshistorikk:

1. Klikk på Min konto. (hvis du ikke er logget inn ennå, vil du bli bedt om å gjøre det).
  2. Velg Bestillingshistorikk og bestille på nytt.

Vår prioritet er å få bestillingen din til deg innen den tiden vi lovet.

Hvis den har passert leveringsdatoen og du ikke har mottatt den, vennligst kontakt oss med en gang, så skal vi gjøre vårt beste for å rette opp i det.

Bestillingen er ikke kommet ennå, hva kan jeg gjøre?Følg

Du finner bestillingsstatus under Bestillingshistorikk:

1. Klikk på Min konto. (hvis du ikke er logget inn ennå, vil du bli bedt om å gjøre det).
  2. Velg Bestillingshistorikk og bestille på nytt.

Vår prioritet er å få bestillingen din til deg innen den tiden vi lovet.

Hvis den har passert leveringsdatoen og du ikke har mottatt den, vennligst kontakt oss med en gang, så skal vi gjøre vårt beste for å rette opp i det.