Hva skjer etter at jeg har lagt inn bestillingen min?

Etter at vi har mottatt bestillingen din …

• … Sender vi deg en Bestillingsbekreftelse på e-post med sammendrag av bestillingen din.
  • Hvis du oppdager at noe ikke er som det skal, må du kontakte oss med én gang, slik at vi kan rette på det.
  • Systemet vårt programmerer produksjonen av varene dine automatisk. Produksjonstiden er avhengig av hva du bestiller og frakten du velger.
  • Våre ansatte ved produksjonsavdelingen velger ut og tilpasser varen(e) din(e) samt pakker og klargjør dem til forsending.

Når bestillingen er produsert og klar for frakt …

• … Ber vi om at den blir hentet på produksjonsstedet.
  • Så snart den er hentet, sender vi deg en Fraktbekreftelse på e-post med informasjon om leveransen din.
  • Bestillingen blir levert av en av våre samarbeidspartnere.

Du kan se hvor langt pakken har kommet under Min konto. Ta en titt på Hvor er bestillingen min? for å følge pakken.

Merk at det kan forekomme at bestillingen sendes tidligere da produksjonen kan framskyndes og trykkes tidligere enn forventet.

Hva skjer etter at jeg har lagt inn bestillingen min?Følg

Etter at vi har mottatt bestillingen din …

• … Sender vi deg en Bestillingsbekreftelse på e-post med sammendrag av bestillingen din.
  • Hvis du oppdager at noe ikke er som det skal, må du kontakte oss med én gang, slik at vi kan rette på det.
  • Systemet vårt programmerer produksjonen av varene dine automatisk. Produksjonstiden er avhengig av hva du bestiller og frakten du velger.
  • Våre ansatte ved produksjonsavdelingen velger ut og tilpasser varen(e) din(e) samt pakker og klargjør dem til forsending.

Når bestillingen er produsert og klar for frakt …

• … Ber vi om at den blir hentet på produksjonsstedet.
  • Så snart den er hentet, sender vi deg en Fraktbekreftelse på e-post med informasjon om leveransen din.
  • Bestillingen blir levert av en av våre samarbeidspartnere.

Du kan se hvor langt pakken har kommet under Min konto. Ta en titt på Hvor er bestillingen min? for å følge pakken.

Merk at det kan forekomme at bestillingen sendes tidligere da produksjonen kan framskyndes og trykkes tidligere enn forventet.