Kan jeg bestille et produkt på nytt, men endre størrelsen?

Nei, dessverre. Å velge størrelse er noe av det første du gjør når du skal tilpasse et produkt. Det er ikke mulig å endre størrelsen når du bestiller et produkt på nytt. Hvis du ønsker å endre størrelsen, må du opprette produktet på nytt og velge en annen størrelse.

Tekstilprodukter med trykk, som T-skjorter og pikétrøyer, er et unntak. Her kan du, som vist på bildet, bestille produktene i andre størrelser uten å endre designet.

Kan jeg bestille et produkt på nytt, men endre størrelsen?Følg

Nei, dessverre. Å velge størrelse er noe av det første du gjør når du skal tilpasse et produkt. Det er ikke mulig å endre størrelsen når du bestiller et produkt på nytt. Hvis du ønsker å endre størrelsen, må du opprette produktet på nytt og velge en annen størrelse.

Tekstilprodukter med trykk, som T-skjorter og pikétrøyer, er et unntak. Her kan du, som vist på bildet, bestille produktene i andre størrelser uten å endre designet.