Kan jeg tilpasse startmåneden i kalenderen min?

Ja, når det gjelder veggkalendere og skrivebordskalendere, kan du selv velge hvilken måned kalenderen skal starte på.

Plakatkalendere og magnetkalendere starter med januar måned.

Slik går du fram for å tilpasse startmåneden:

1. Klikk på Redigere kalenderdatoer Redigere-kalenderdatoer.jpg
  2. Klikk på Startdato.
  3. Bruk rullegardinmenyen for å tilpasse startmåneden og året for kalenderen din.
  4. Klikk på Oppdater kalender.

Kan jeg tilpasse startmåneden i kalenderen min?Følg

Ja, når det gjelder veggkalendere og skrivebordskalendere, kan du selv velge hvilken måned kalenderen skal starte på.

Plakatkalendere og magnetkalendere starter med januar måned.

Slik går du fram for å tilpasse startmåneden:

1. Klikk på Redigere kalenderdatoer Redigere-kalenderdatoer.jpg
  2. Klikk på Startdato.
  3. Bruk rullegardinmenyen for å tilpasse startmåneden og året for kalenderen din.
  4. Klikk på Oppdater kalender.