Hvorfor ser noen farger annerledes ut etter trykk?

Det er ingenting som er mer opprørende enn å designe et produkt på nettet, bare for å motta det og oppdage at fargene ikke er helt som du hadde forestilt deg. Det forstår vi.

Vi kan forsikre deg om at vi har et toppmoderne system som gjengir skjermfarger (RGB) i trykte farger (CMYK) så nøyaktig som mulig. Vi har også strenge kvalitetskontroller og fargekorrigeringsstandarder på plass for å sikre at det blir så lite variasjon som mulig, spesielt innenfor én enkelt produktbestilling.

Målet vårt er kjærlighet ved første blikk. Hvis du har spørsmål eller bekymringer knyttet til bestillingen din, kan du kontakte oss, så hjelper vi deg gjerne.

Hvorfor ser noen farger annerledes ut etter trykk?Følg

Det er ingenting som er mer opprørende enn å designe et produkt på nettet, bare for å motta det og oppdage at fargene ikke er helt som du hadde forestilt deg. Det forstår vi.

Vi kan forsikre deg om at vi har et toppmoderne system som gjengir skjermfarger (RGB) i trykte farger (CMYK) så nøyaktig som mulig. Vi har også strenge kvalitetskontroller og fargekorrigeringsstandarder på plass for å sikre at det blir så lite variasjon som mulig, spesielt innenfor én enkelt produktbestilling.

Målet vårt er kjærlighet ved første blikk. Hvis du har spørsmål eller bekymringer knyttet til bestillingen din, kan du kontakte oss, så hjelper vi deg gjerne.