Hvordan oppdaterer jeg Min konto og kontaktinformasjonen?

1. Klikk på Min konto > Kontoinnstillinger. (hvis du ikke er logget inn ennå, vil du bli bedt om å gjøre det).
  2. Klikk på Redigere for å oppdatere kontoinformasjonen din:
    • Navnet ditt
    • E-postadresse
    • Passord

Oppdatere faktureringsinformasjonen din

• For bestillinger som allerede er lagt inn:
    • Bestillingen din er behandlet og det er ikke nødvendig å endre faktureringsinformasjonen.
  • For fremtidige bestillinger:
    • Du kan oppdatere informasjonen i kassen neste gang du bestiller.

Oppdatere fraktinformasjonen din

• For bestillinger som allerede er lagt inn:
    • Ring oss umiddelbart.
  • For fremtidige bestillinger:
    • Du kan oppdatere informasjonen i kassen neste gang du bestiller.

Hvordan oppdaterer jeg Min konto og kontaktinformasjonen?Følg

1. Klikk på Min konto > Kontoinnstillinger. (hvis du ikke er logget inn ennå, vil du bli bedt om å gjøre det).
  2. Klikk på Redigere for å oppdatere kontoinformasjonen din:
    • Navnet ditt
    • E-postadresse
    • Passord

Oppdatere faktureringsinformasjonen din

• For bestillinger som allerede er lagt inn:
    • Bestillingen din er behandlet og det er ikke nødvendig å endre faktureringsinformasjonen.
  • For fremtidige bestillinger:
    • Du kan oppdatere informasjonen i kassen neste gang du bestiller.

Oppdatere fraktinformasjonen din

• For bestillinger som allerede er lagt inn:
    • Ring oss umiddelbart.
  • For fremtidige bestillinger:
    • Du kan oppdatere informasjonen i kassen neste gang du bestiller.