Kan jeg spore bestillingen min?

Ja. De fleste bestillingene kan spores i kontoen din:

1. Logg inn på VistaPrint-kontoen din.
  2. Klikk på Min konto Bestillingshistorikk og Bestille på nytt.
  3. Alle bestillingene dine til dags dato vises. Se Status-kolonnen for å finne ut om bestillingen din er sendt.
  4. Hvis bestillingen din er sendt, får du et sporingsnummer.

Merk: En sporingskobling er også inkludert i e-postbekreftelsen for forsendelsen.

Kan jeg spore bestillingen min?Følg

Ja. De fleste bestillingene kan spores i kontoen din:

1. Logg inn på VistaPrint-kontoen din.
  2. Klikk på Min konto Bestillingshistorikk og Bestille på nytt.
  3. Alle bestillingene dine til dags dato vises. Se Status-kolonnen for å finne ut om bestillingen din er sendt.
  4. Hvis bestillingen din er sendt, får du et sporingsnummer.

Merk: En sporingskobling er også inkludert i e-postbekreftelsen for forsendelsen.