Må jeg bestille et minimumsantall?

Ikke nødvendigvis. Kun noen av produktene våre krever et minimumsantall ved bestilling. Minstebestillingen gjelder for eksempel produkter med dekor i ensfarget trykk, hvor det ikke er mulig å produsere kun ett enkelt produkt.

Når det er aktuelt, vises minimumsantallet på produktsiden og ved søk i produktkategorien. Velg «Ingen minimumsantall» (hvis tilgjengelig) når du søker etter en produktkategori for å filtrere ut produkter med krav om minimumsantall.

Må jeg bestille et minimumsantall?Følg

Ikke nødvendigvis. Kun noen av produktene våre krever et minimumsantall ved bestilling. Minstebestillingen gjelder for eksempel produkter med dekor i ensfarget trykk, hvor det ikke er mulig å produsere kun ett enkelt produkt.

Når det er aktuelt, vises minimumsantallet på produktsiden og ved søk i produktkategorien. Velg «Ingen minimumsantall» (hvis tilgjengelig) når du søker etter en produktkategori for å filtrere ut produkter med krav om minimumsantall.