Hvordan endrer jeg bakgrunnsfargen på designet mitt?

Bruk fargealternativet til å endre den eksisterende bakgrunnsfargen til en VistaPrint-mal.

1. I designstudioet klikker du på bakgrunnen til malen.
  2. Klikk på Farge i verktøylinjen.
  3. Endre bakgrunnsfargen til malen
    • Velg en fra fargepaletten
    • Velg via pipetteverktøyet
    • Angi en egendefinert farge eller juster CMYK-verdiene

Merk: Du kan også bruke fargealternativet til å endre det generelle utseendet til opplastingen din. Når du lager et design fra bunnen av i designstudioet, kan du legge til bakgrunnsfarge ved hjelp av formverktøyet

Hvordan endrer jeg bakgrunnsfargen på designet mitt?Følg

Bruk fargealternativet til å endre den eksisterende bakgrunnsfargen til en VistaPrint-mal.

1. I designstudioet klikker du på bakgrunnen til malen.
  2. Klikk på Farge i verktøylinjen.
  3. Endre bakgrunnsfargen til malen
    • Velg en fra fargepaletten
    • Velg via pipetteverktøyet
    • Angi en egendefinert farge eller juster CMYK-verdiene

Merk: Du kan også bruke fargealternativet til å endre det generelle utseendet til opplastingen din. Når du lager et design fra bunnen av i designstudioet, kan du legge til bakgrunnsfarge ved hjelp av formverktøyet