Hvordan kan jeg logge på etter flere mislykkede forsøk?

Av sikkerhetsgrunner blokkerer systemet vårt IP-adresser som forsøker å logge på flere ganger uten hell.

Hvis IP-adressen din har blitt blokkert etter flere mislykkede påloggingsforsøk, sender vi deg en e-post med en lenke du kan klikke på for å gi tillatelse til IP-adressen. Når du har gitt tillatelse til å bruke IP-adressen via lenken i e-posten, kan du forsøke å logge på igjen.

Husker du ikke passordet ditt? Finn ut hvordan du nullstiller det.

Hvordan kan jeg logge på etter flere mislykkede forsøk?Følg

Av sikkerhetsgrunner blokkerer systemet vårt IP-adresser som forsøker å logge på flere ganger uten hell.

Hvis IP-adressen din har blitt blokkert etter flere mislykkede påloggingsforsøk, sender vi deg en e-post med en lenke du kan klikke på for å gi tillatelse til IP-adressen. Når du har gitt tillatelse til å bruke IP-adressen via lenken i e-posten, kan du forsøke å logge på igjen.

Husker du ikke passordet ditt? Finn ut hvordan du nullstiller det.