Hvordan endrer jeg bakgrunnsfargen på post- eller produktesken min?

1. Klikk på Bakgrunner til venstre i menyen.
  2. Endre bakgrunnsfargen.
    • Velg en farge fra fargepaletten.
    • Velg Ingen farge for å fjerne bakgrunnsfargen på designet.
    • Klikk Endre for å tilpasse lysstyrken og metningen.

Du kan også følge disse trinnene for å endre farge på andre produkter, som blant annet postesker eller produktesker.

Hvordan endrer jeg bakgrunnsfargen på post- eller produktesken min?Følg

1. Klikk på Bakgrunner til venstre i menyen.
  2. Endre bakgrunnsfargen.
    • Velg en farge fra fargepaletten.
    • Velg Ingen farge for å fjerne bakgrunnsfargen på designet.
    • Klikk Endre for å tilpasse lysstyrken og metningen.

Du kan også følge disse trinnene for å endre farge på andre produkter, som blant annet postesker eller produktesker.