Tilbyr dere frakt med hvit etikett?

Ja. Du kan be om at alle bestillingene dine skal leveres i umerket emballasje med en generisk returadresseetikett.

Hvis du aktiverer frakt med hvite etiketter, sender vi alle bestillingene dine uten referanse til VistaPrint på emballasjen eller fraktetiketten.

Følg disse trinnene for å velge frakt med eller uten hvit etikett:

1. Klikk på Min konto > Betaling og frakt.
    • Du må være pålogget for å få tilgang til Min konto-alternativene.
  2. Slå på eller av frakt med hvit etikett.

Merk: Det valgte alternativet vil bli brukt på alle fremtidige bestillinger med mindre det oppdateres.

Tilbyr dere frakt med hvit etikett?Følg

Ja. Du kan be om at alle bestillingene dine skal leveres i umerket emballasje med en generisk returadresseetikett.

Hvis du aktiverer frakt med hvite etiketter, sender vi alle bestillingene dine uten referanse til VistaPrint på emballasjen eller fraktetiketten.

Følg disse trinnene for å velge frakt med eller uten hvit etikett:

1. Klikk på Min konto > Betaling og frakt.
    • Du må være pålogget for å få tilgang til Min konto-alternativene.
  2. Slå på eller av frakt med hvit etikett.

Merk: Det valgte alternativet vil bli brukt på alle fremtidige bestillinger med mindre det oppdateres.