Kan jeg endre det grunnleggende domenet mitt for Vista x Wix-nettsiden min?

Ja, det kan du.

Når du publiserer nettstedet ditt for første gang, er nettstedsadressen en gratis Wix-URL: kontonavn.wixsite.com/nettstednavn.

Du kan endre denne gratis Wix-URL-en ved å redigere konto- eller nettstednavnet:

Ved å endre kontonavnet kan du endre den første delen av den gratis nettadressen din: kontonavn.wixsite.com/nettstednavn

Følg disse trinnene for å endre kontonavnet:

1. Gå til Kontoinnstillinger i Wix-kontoen din.
  2. Klikk hvor som helst i feltet for kontonavn.
  3. Skriv inn det nye kontonavnet i popup-vinduet som åpnes.
  4. Klikk Lagre.

Ved å endre nettstedsnavnet kan du endre den siste delen av den gratis nettadressen din: kontonavn.wixsite.com/nettstednavn.

Følg disse trinnene for å endre navnet på nettstedet:

1. Gå til kontrollpanelet for nettstedet ditt.
  2. Klikk på Nettstedshandlinger.
  3. Velg Endre navn på nettstedet.
  4. Skriv inn navnet på det nye nettstedet du har valgt.
  5. Klikk Lagre.

Kan jeg endre det grunnleggende domenet mitt for Vista x Wix-nettsiden min?Følg

Ja, det kan du.

Når du publiserer nettstedet ditt for første gang, er nettstedsadressen en gratis Wix-URL: kontonavn.wixsite.com/nettstednavn.

Du kan endre denne gratis Wix-URL-en ved å redigere konto- eller nettstednavnet:

Ved å endre kontonavnet kan du endre den første delen av den gratis nettadressen din: kontonavn.wixsite.com/nettstednavn

Følg disse trinnene for å endre kontonavnet:

1. Gå til Kontoinnstillinger i Wix-kontoen din.
  2. Klikk hvor som helst i feltet for kontonavn.
  3. Skriv inn det nye kontonavnet i popup-vinduet som åpnes.
  4. Klikk Lagre.

Ved å endre nettstedsnavnet kan du endre den siste delen av den gratis nettadressen din: kontonavn.wixsite.com/nettstednavn.

Følg disse trinnene for å endre navnet på nettstedet:

1. Gå til kontrollpanelet for nettstedet ditt.
  2. Klikk på Nettstedshandlinger.
  3. Velg Endre navn på nettstedet.
  4. Skriv inn navnet på det nye nettstedet du har valgt.
  5. Klikk Lagre.