Jeg fikk en e-post som fortalte at nettstedsoppgraderingen min var fullført. Må jeg foreta meg noe?

Gratulerer! Nettstedet ditt har blitt oppdatert, og du har nå tilgang til alle de nye Vista x Wix-verktøyene og funksjonene som kan gjøre nettstedet ditt enda bedre!

Klikk på lenken i e-posten for å komme i gang. Du blir da tatt videre til en side hvor du kan godta brukervilkårene for Vista x Wix. Etter at du har klikket Godta og fortsett får du se det nye kontrollpanelet for nettstedet ditt med alle de nye funksjonene!

Hvis du opplever problemer med designet, eller hvis nettstedet ser annerledes ut etter oppgraderingen, kan du ta kontakt med oss her

Du finner mer informasjon om Vista x Wix-samarbeidet under Hjelp og de tilhørende artiklene

Jeg fikk en e-post som fortalte at nettstedsoppgraderingen min var fullført. Må jeg foreta meg noe?Følg

Gratulerer! Nettstedet ditt har blitt oppdatert, og du har nå tilgang til alle de nye Vista x Wix-verktøyene og funksjonene som kan gjøre nettstedet ditt enda bedre!

Klikk på lenken i e-posten for å komme i gang. Du blir da tatt videre til en side hvor du kan godta brukervilkårene for Vista x Wix. Etter at du har klikket Godta og fortsett får du se det nye kontrollpanelet for nettstedet ditt med alle de nye funksjonene!

Hvis du opplever problemer med designet, eller hvis nettstedet ser annerledes ut etter oppgraderingen, kan du ta kontakt med oss her

Du finner mer informasjon om Vista x Wix-samarbeidet under Hjelp og de tilhørende artiklene