Nieuw in Mijn Account

Meer manieren om in te loggen, een account aan te maken en te betalen
Verbeterde accountbeveilging na meerdere inlogpogingen
Mijn bestellingen opgeschoond
Nieuwe opgeslagen uploads
Gemakkelijk je adres bijwerken
Nabestellen en projecttoegang voor terugkerende klanten vereenvoudigd

Meer manieren om in te loggen, een account aan te maken en te betalen

Je kunt gemakkelijk een Vistaprint-account aanmaken en op elk gewenst moment je projecten en bestellingen volgen en openen.

Klik op Inloggen in de rechterbovenhoek van de Vistaprint-website om in te loggen of je account aan te maken. Je kunt inloggen of een Vistaprint-account aanmaken met je:

• Google-account
  • Facebook-account
  • E-mailadres

Je kunt nu ook als gast afrekenen.

Gerelateerd: Mijn Account

Verbeterde accountbeveiliging na meerdere inlogpogingen

Om de beveiliging van je account te verbeteren, vergrendelen we je account gedurende 15 minuten als er meerdere inlogpogingen worden gedaan. Na die periode kun je opnieuw proberen om in te loggen.

Je wachtwoord vergeten? Je kunt je wachtwoord opnieuw instellen door Wachtwoord vergeten te selecteren op de pagina Inloggen. Je ontvangt een e-mail voor het opnieuw instellen van je wachtwoord.

Gerelateerd: Mijn Account

Mijn bestellingen opgeschoond

Door het upgraden van onze website zijn sommige bestellingen die je langer dan twee jaar geleden geplaatst hebt, mogelijk niet meer te zien in je account.

Neem contact op met de klantenservice van Vistaprint als je informatie nodig hebt over een specifieke bestelling.

Gerelateerd: Waar is mijn bestelling?

Nieuwe opgeslagen uploads

We hebben de afbeeldingen, logo´s en ontwerpen die je eerder geüpload hebt, opgeslagen en je kunt ze hier vinden en opnieuw gebruiken.

Items die je naar je account uploadde, werden voorheen na 60 dagen verwijderd.

Gerelateerd: Hulp bij afbeeldingen en uploaden

Gemakkelijk je adres bijwerken

We hebben een optie Betaling en bezorging toegevoegd onder Mijn Account, zodat je gemakkelijk bezorgadressen kunt toevoegen en bijwerken voordat je naar de betaalpagina gaat.

Voorheen kon je alleen adressen toevoegen en bewerken als je op de betaalpagina was.

Gerelateerd: Accountinformatie bijwerken

Nabestellen en projecttoegang voor terugkerende klanten vereenvoudigd

Terugkerende klanten hebben nu direct toegang tot hun eerdere projecten en digitale beheerpagina en kunnen artikelen in een paar klikken nabestellen vanaf de Vistaprint-homepagina. Je hoeft alleen maar in te loggen!

Gerelateerd: Mijn Account

Nieuw in Mijn Account

Meer manieren om in te loggen, een account aan te maken en te betalen
Verbeterde accountbeveilging na meerdere inlogpogingen
Mijn bestellingen opgeschoond
Nieuwe opgeslagen uploads
Gemakkelijk je adres bijwerken
Nabestellen en projecttoegang voor terugkerende klanten vereenvoudigd

Meer manieren om in te loggen, een account aan te maken en te betalen

Je kunt gemakkelijk een Vistaprint-account aanmaken en op elk gewenst moment je projecten en bestellingen volgen en openen.

Klik op Inloggen in de rechterbovenhoek van de Vistaprint-website om in te loggen of je account aan te maken. Je kunt inloggen of een Vistaprint-account aanmaken met je:

• Google-account
  • Facebook-account
  • E-mailadres

Je kunt nu ook als gast afrekenen.

Gerelateerd: Mijn Account

Verbeterde accountbeveiliging na meerdere inlogpogingen

Om de beveiliging van je account te verbeteren, vergrendelen we je account gedurende 15 minuten als er meerdere inlogpogingen worden gedaan. Na die periode kun je opnieuw proberen om in te loggen.

Je wachtwoord vergeten? Je kunt je wachtwoord opnieuw instellen door Wachtwoord vergeten te selecteren op de pagina Inloggen. Je ontvangt een e-mail voor het opnieuw instellen van je wachtwoord.

Gerelateerd: Mijn Account

Mijn bestellingen opgeschoond

Door het upgraden van onze website zijn sommige bestellingen die je langer dan twee jaar geleden geplaatst hebt, mogelijk niet meer te zien in je account.

Neem contact op met de klantenservice van Vistaprint als je informatie nodig hebt over een specifieke bestelling.

Gerelateerd: Waar is mijn bestelling?

Nieuwe opgeslagen uploads

We hebben de afbeeldingen, logo´s en ontwerpen die je eerder geüpload hebt, opgeslagen en je kunt ze hier vinden en opnieuw gebruiken.

Items die je naar je account uploadde, werden voorheen na 60 dagen verwijderd.

Gerelateerd: Hulp bij afbeeldingen en uploaden

Gemakkelijk je adres bijwerken

We hebben een optie Betaling en bezorging toegevoegd onder Mijn Account, zodat je gemakkelijk bezorgadressen kunt toevoegen en bijwerken voordat je naar de betaalpagina gaat.

Voorheen kon je alleen adressen toevoegen en bewerken als je op de betaalpagina was.

Gerelateerd: Accountinformatie bijwerken

Nabestellen en projecttoegang voor terugkerende klanten vereenvoudigd

Terugkerende klanten hebben nu direct toegang tot hun eerdere projecten en digitale beheerpagina en kunnen artikelen in een paar klikken nabestellen vanaf de Vistaprint-homepagina. Je hoeft alleen maar in te loggen!

Gerelateerd: Mijn Account