Een gratis websiteabonnement herkennen

De beste manier om erachter te komen of je een gratis website hebt, is het nakijken van je creditcardafschriften. Maar je kunt ook je factuurgeschiedenis bekijken op je digitale beheerpagina:

1. Selecteer de juiste website in de navigatie links.
  2. Klik op de knop Mijn account beheren.
  3. De accountgegevens voor de geselecteerde website worden weergegeven.
  4. Kijk naar de gedeeltes Volgende factuur en Betalingsgeschiedenis.

Betaalde websiteabonnementen: er staat een bedrag in euro's

Gratis websiteabonnement: er staat een bedrag van 0 euro of 'GRATIS'

Een gratis websiteabonnement herkennenVolgen

De beste manier om erachter te komen of je een gratis website hebt, is het nakijken van je creditcardafschriften. Maar je kunt ook je factuurgeschiedenis bekijken op je digitale beheerpagina:

1. Selecteer de juiste website in de navigatie links.
  2. Klik op de knop Mijn account beheren.
  3. De accountgegevens voor de geselecteerde website worden weergegeven.
  4. Kijk naar de gedeeltes Volgende factuur en Betalingsgeschiedenis.

Betaalde websiteabonnementen: er staat een bedrag in euro's

Gratis websiteabonnement: er staat een bedrag van 0 euro of 'GRATIS'