Kan ik afbeeldingen van vorige uploads of eerdere bestellingen verwijderen?

Ja, je kunt geüploade afbeeldingen en documenten zelf verwijderen. Deze actie
verwijdert ook de bij die afbeelding of dat document behorende miniatuur van het eindproduct
uit je bestellingen.
Dit zijn definitieve wijzigingen die niet ongedaan gemaakt kunnen worden.
  1. Log in op je klantaccount.
  2. Klik op Mijn account > Mijn uploads.
  3. Klik op de afbeelding die je wilt verwijderen.
  4. Bevestig de verwijdering met 'Verwijderen'.
Na het verwijderen kun je geen producten meer bewerken of opnieuw bestellen die aan deze afbeeldingen of documenten gekoppeld zijn. Als je een van onze producten opnieuw wilt bestellen, moet je ze opnieuw ontwerpen.

Kan ik afbeeldingen van vorige uploads of eerdere bestellingen verwijderen?Volgen

Ja, je kunt geüploade afbeeldingen en documenten zelf verwijderen. Deze actie
verwijdert ook de bij die afbeelding of dat document behorende miniatuur van het eindproduct
uit je bestellingen.
Dit zijn definitieve wijzigingen die niet ongedaan gemaakt kunnen worden.
  1. Log in op je klantaccount.
  2. Klik op Mijn account > Mijn uploads.
  3. Klik op de afbeelding die je wilt verwijderen.
  4. Bevestig de verwijdering met 'Verwijderen'.
Na het verwijderen kun je geen producten meer bewerken of opnieuw bestellen die aan deze afbeeldingen of documenten gekoppeld zijn. Als je een van onze producten opnieuw wilt bestellen, moet je ze opnieuw ontwerpen.
Want to contact us?
phone
1.866.614.8002
Sun. 8:00 AM-8:00 PM Mon. - Fri. 7:00 AM-3:00 AM Sat. 8:00 AM-8:00 PM
chat
Live Chat
Talk with a specialist
email
Send email
We'll answer you within one working day