Hoe print ik een maandelijkse factuur voor mijn digitale abonnement?

1. Ga naar je Digitale werkruimte.
  2. Klik op het pictogram Mijn account beheren icon icon-manage-my-account.jpg
  3. Klik op Volledige betalingsgeschiedenis weergeven in het gedeelte Betalingsgeschiedenis.
  4. Klik op Details.
  5. Klik op de link om je maandelijkse factuur te downloaden.
  6. Er wordt een pdf in je browser geopend. Bewaar de pdf op je computer.

Hoe print ik een maandelijkse factuur voor mijn digitale abonnement?Volgen

1. Ga naar je Digitale werkruimte.
  2. Klik op het pictogram Mijn account beheren icon icon-manage-my-account.jpg
  3. Klik op Volledige betalingsgeschiedenis weergeven in het gedeelte Betalingsgeschiedenis.
  4. Klik op Details.
  5. Klik op de link om je maandelijkse factuur te downloaden.
  6. Er wordt een pdf in je browser geopend. Bewaar de pdf op je computer.