Welke T-shirts zijn verkrijgbaar met bedrukking op de achterkant?

Je vindt onze selectie T-shirts hier. Terwijl je door de selectie bladert, kun je filteren om alleen T-shirts met bedrukking op de achterkant te zien.

Selecteer aan de rechterkant om te filteren op "Bedrukte achterzijde".

Je ziet nu alleen T-shirts met de optie om de achterkant te bedrukken.

We werken momenteel aan het toevoegen van meer stijlen met de optie om de achterkant te bedrukken.

Blader door de catalogus om een T-shirt te vinden dat bij je past en klik op het gewenste T-shirt. In de ontwerpstudio kun je nu zowel de voor- als de achterkant van het T-shirt ontwerpen.

Tip: log in op je account voordat je aan je ontwerp begint om te zorgen dat je voortgang bewaard blijft.

Welke T-shirts zijn verkrijgbaar met bedrukking op de achterkant?Volgen

Je vindt onze selectie T-shirts hier. Terwijl je door de selectie bladert, kun je filteren om alleen T-shirts met bedrukking op de achterkant te zien.

Selecteer aan de rechterkant om te filteren op "Bedrukte achterzijde".

Je ziet nu alleen T-shirts met de optie om de achterkant te bedrukken.

We werken momenteel aan het toevoegen van meer stijlen met de optie om de achterkant te bedrukken.

Blader door de catalogus om een T-shirt te vinden dat bij je past en klik op het gewenste T-shirt. In de ontwerpstudio kun je nu zowel de voor- als de achterkant van het T-shirt ontwerpen.

Tip: log in op je account voordat je aan je ontwerp begint om te zorgen dat je voortgang bewaard blijft.