Kan ik mijn bestelling wijzigen?

Voor de meeste producten wel. Je kunt het ontwerp en de tekst van je artikelen wijzigen tot we beginnen met het bedrukken van je artikelen.

Reeds bestelde artikelen bewerken:

• Klik op Mijn Account > Mijn bestellingen.
    • Klik op Bestelling bekijken/bewerken.
      Als de knop 'Bestelling bekijken/bewerken' niet beschikbaar is, kan je bestelling niet bewerkt of geannuleerd worden.

Neem voor hulp contact met ons op als je de gekozen hoeveelheid, papiersoort, afwerking of verzendoptie wilt wijzigen.

Uitzonderingen
Sommige producten kunnen mogelijk niet meer worden gewijzigd nadat je bestelling is geplaatst:

• Sommige fotoboeken
  • Digitale producten
  • Ontwerpdiensten
  • Producten die zijn besteld op het tabblad Promotionele Producten

Neem contact met ons op als je deze producten wilt wijzigen nadat je ze besteld hebt.

Kan ik mijn bestelling wijzigen?

Voor de meeste producten wel. Je kunt het ontwerp en de tekst van je artikelen wijzigen tot we beginnen met het bedrukken van je artikelen.

Reeds bestelde artikelen bewerken:

• Klik op Mijn Account > Mijn bestellingen.
    • Klik op Bestelling bekijken/bewerken.
      Als de knop 'Bestelling bekijken/bewerken' niet beschikbaar is, kan je bestelling niet bewerkt of geannuleerd worden.

Neem voor hulp contact met ons op als je de gekozen hoeveelheid, papiersoort, afwerking of verzendoptie wilt wijzigen.

Uitzonderingen
Sommige producten kunnen mogelijk niet meer worden gewijzigd nadat je bestelling is geplaatst:

• Sommige fotoboeken
  • Digitale producten
  • Ontwerpdiensten
  • Producten die zijn besteld op het tabblad Promotionele Producten

Neem contact met ons op als je deze producten wilt wijzigen nadat je ze besteld hebt.