Hoe zorg ik dat mijn afbeelding op mijn verzend- of productdoos past?

De afbeelding bijsnijden

1. Selecteer de afbeelding.
  2. Klik op Ontgrendelen in de werkbalk Afbeelding als je afbeelding vergrendeld is.
  3. Klik op de knop Bijsnijden. Het bijsnijdvak verschijnt.
  4. Versleep de blauwe grepen op de hoeken van je afbeelding tot je het gewenste formaat hebt bereikt.
    Opmerking: het bijsnijdvak is vergrendeld om de verhoudingen van de foto te handhaven. Schakel het selectievakje onder de afbeelding uit als je de afbeelding zonder beperking wilt bijsnijden.

De afbeelding roteren

1. Klik op de afbeelding.
  2. Klik op Ontgrendelen in de werkbalk Afbeelding als je afbeelding vergrendeld is.
  3. Klik op de knop Roteren.
  4. Klik op de blauwe punt met de gebogen pijl onder je afbeelding en sleep die naar links of rechts om je afbeelding te roteren.
  5. De hoek van de rotatie wordt tijdens het slepen in graden weergegeven.

De grootte van de afbeelding aanpassen

1. Klik op de afbeelding.
  2. Klik op Ontgrendelen in de werkbalk Afbeelding als je afbeelding vergrendeld is.
  3. Klik op een blauwe punt op de hoek van je afbeelding en versleep die om je afbeelding uit te rekken.
  4. Als je een exacte grootte voor je afbeelding wilt opgeven, klik je op de knop Grootte aanpassen.
  5. Voer in het vak Afmetingen de breedte en hoogte in.
    Opmerking: afhankelijk van de resolutie van je afbeelding kan het uitrekken je afbeelding vervormen.

De afbeelding verplaatsen

1. Klik op de afbeelding.
  2. Klik op Ontgrendelen in de werkbalk Afbeelding als je afbeelding vergrendeld is.
  3. Versleep de afbeelding om die op de productverpakking te verplaatsen.
  4. Als je een exacte locatie voor je afbeelding wilt opgeven, klik je op de knop Grootte aanpassen.
  5. Voer in het vak Posities de X- en Y-coördinaten in.

Je kunt deze stappen volgen voor producten zoals Verzenddozen of Productdozen.

Hoe zorg ik dat mijn afbeelding op mijn verzend- of productdoos past?Volgen

De afbeelding bijsnijden

1. Selecteer de afbeelding.
  2. Klik op Ontgrendelen in de werkbalk Afbeelding als je afbeelding vergrendeld is.
  3. Klik op de knop Bijsnijden. Het bijsnijdvak verschijnt.
  4. Versleep de blauwe grepen op de hoeken van je afbeelding tot je het gewenste formaat hebt bereikt.
    Opmerking: het bijsnijdvak is vergrendeld om de verhoudingen van de foto te handhaven. Schakel het selectievakje onder de afbeelding uit als je de afbeelding zonder beperking wilt bijsnijden.

De afbeelding roteren

1. Klik op de afbeelding.
  2. Klik op Ontgrendelen in de werkbalk Afbeelding als je afbeelding vergrendeld is.
  3. Klik op de knop Roteren.
  4. Klik op de blauwe punt met de gebogen pijl onder je afbeelding en sleep die naar links of rechts om je afbeelding te roteren.
  5. De hoek van de rotatie wordt tijdens het slepen in graden weergegeven.

De grootte van de afbeelding aanpassen

1. Klik op de afbeelding.
  2. Klik op Ontgrendelen in de werkbalk Afbeelding als je afbeelding vergrendeld is.
  3. Klik op een blauwe punt op de hoek van je afbeelding en versleep die om je afbeelding uit te rekken.
  4. Als je een exacte grootte voor je afbeelding wilt opgeven, klik je op de knop Grootte aanpassen.
  5. Voer in het vak Afmetingen de breedte en hoogte in.
    Opmerking: afhankelijk van de resolutie van je afbeelding kan het uitrekken je afbeelding vervormen.

De afbeelding verplaatsen

1. Klik op de afbeelding.
  2. Klik op Ontgrendelen in de werkbalk Afbeelding als je afbeelding vergrendeld is.
  3. Versleep de afbeelding om die op de productverpakking te verplaatsen.
  4. Als je een exacte locatie voor je afbeelding wilt opgeven, klik je op de knop Grootte aanpassen.
  5. Voer in het vak Posities de X- en Y-coördinaten in.