Hoe verander ik de achtergrondkleur van mijn verzend- of productdoos?

1. Klik in het linkerpaneel op het tabblad Achtergronden.
  2. Wijzig de achtergrondkleur.
    • Selecteer een kleur uit het kleurenpalet.
    • Selecteer Geen kleur om de achtergrondkleur te verwijderen.
    • Klik op Bewerken om de schuifregelaars voor helderheid en contrast aan te passen.

Je kunt deze stappen volgen voor producten zoals Verzenddozen of Productdozen.

Hoe verander ik de achtergrondkleur van mijn verzend- of productdoos?Volgen

1. Klik in het linkerpaneel op het tabblad Achtergronden.
  2. Wijzig de achtergrondkleur.
    • Selecteer een kleur uit het kleurenpalet.
    • Selecteer Geen kleur om de achtergrondkleur te verwijderen.
    • Klik op Bewerken om de schuifregelaars voor helderheid en contrast aan te passen.