Kan ik het patroon op mijn verzend- of productdoos aanpassen?

Dat kan zeker.

Grootte aanpassen

1. Selecteer het patroon in de ontwerpstudio voor verpakkingen.
  2. Klik in de werkbalk Patroon bewerken op Grootte aanpassen.
  3. Gebruik de schuifregelaars om het patroon aan te passen:
    • Schalen (formaat)
    • Draaien
    • Horizontale positie
    • Verticale positie
  4. Als je klaar bent, klik je op Patroon bewerken afsluiten om de werkbalk Patroon bewerken te sluiten.

De kleur van het patroon wijzigen

1. Selecteer het patroon in de ontwerpstudio voor verpakkingen.
  2. Selecteer een van de patroonkleuren in de werkbalk Patroon bewerken.
  3. Selecteer een kleur waarmee je die wilt vervangen.
  4. Herhaal dit voor elke kleur in het patroon die je wilt veranderen.
  5. Als je klaar bent, klik je op Patroon bewerken afsluiten om de werkbalk Patroon bewerken te sluiten.

Je kunt deze stappen volgen voor producten zoals Verzenddozen of Productdozen.

Kan ik het patroon op mijn verzend- of productdoos aanpassen?Volgen

Dat kan zeker.

Grootte aanpassen

1. Selecteer het patroon in de ontwerpstudio voor verpakkingen.
  2. Klik in de werkbalk Patroon bewerken op Grootte aanpassen.
  3. Gebruik de schuifregelaars om het patroon aan te passen:
    • Schalen (formaat)
    • Draaien
    • Horizontale positie
    • Verticale positie
  4. Als je klaar bent, klik je op Patroon bewerken afsluiten om de werkbalk Patroon bewerken te sluiten.

De kleur van het patroon wijzigen

1. Selecteer het patroon in de ontwerpstudio voor verpakkingen.
  2. Selecteer een van de patroonkleuren in de werkbalk Patroon bewerken.
  3. Selecteer een kleur waarmee je die wilt vervangen.
  4. Herhaal dit voor elke kleur in het patroon die je wilt veranderen.
  5. Als je klaar bent, klik je op Patroon bewerken afsluiten om de werkbalk Patroon bewerken te sluiten.