Hoe upgrade ik mijn gratis website?

1. Daarvoor moet je eerst naar je digitale beheerpagina. Dat kun je doen door rechtsboven op Mijn account en vervolgens op Mijn digitale marketing te klikken.
  2. Zoek de kaart op van de site die je wilt upgraden.
  3. Klik op de drie puntjes ••• in de rechterbovenhoek en klik op Upgraden

4. De pakketkiezer verschijnt. Selecteer het gewenste pakket door op Pakket kiezen te klikken.

5. Kies een factureringscyclus en klik op Doorgaan naar betaling.

6. Het nieuwe pakket wordt toegevoegd aan je winkelwagentje. Klik op Kassa en vul je factureringsgegevens in.

Je hebt nu je pakket geüpgraded!

Hoe upgrade ik mijn gratis website?Volgen

1. Daarvoor moet je eerst naar je digitale beheerpagina. Dat kun je doen door rechtsboven op Mijn account en vervolgens op Mijn digitale marketing te klikken.
  2. Zoek de kaart op van de site die je wilt upgraden.
  3. Klik op de drie puntjes ••• in de rechterbovenhoek en klik op Upgraden

4. De pakketkiezer verschijnt. Selecteer het gewenste pakket door op Pakket kiezen te klikken.

5. Kies een factureringscyclus en klik op Doorgaan naar betaling.

6. Het nieuwe pakket wordt toegevoegd aan je winkelwagentje. Klik op Kassa en vul je factureringsgegevens in.

Je hebt nu je pakket geüpgraded!