Sökmotoroptimering (SEO)

OBS! Funktioner för sökmotoroptimering är endast tillgängliga med ett Standard- eller Premium-paket. Mer ...

Konfigurera SEO för dina sidor:

1. Klicka på Sidinställningar i navigeringsmenyn för att få upp listan över sidor.
  2. Klicka på kugghjulet bredvid sidans namn för att visa "Sidinställningar".
  3. Klicka på SEO högst upp i Sidinställningar.

Här kan du ställa in och redigera:

• Sidrubrik

• Sidbeskrivning

• Sidans nyckelord

• An Open-Graph Image – Det här är bilden som visas när du delar din sidlänk i sociala medier.

• Inkludera sidan i sökresultaten (det kommer att finnas en förhandsgranskning av sökresultatet i Google).

Klicka på Klar när du har gjort dina ändringar. Glöm inte att publicera hemsidan för att göra ändringarna tillgängliga.

OBS! Det kan ta upp till några veckor innan ändringarna syns i sökmotorerna.

OBS! Du kan också optimera dina bilder för sökmotorer genom att lägga till attributen "alternativ text" och "rubrik". Klicka här för mer information.

Sökmotoroptimering (SEO)Följ

OBS! Funktioner för sökmotoroptimering är endast tillgängliga med ett Standard- eller Premium-paket. Mer ...

Konfigurera SEO för dina sidor:

1. Klicka på Sidinställningar i navigeringsmenyn för att få upp listan över sidor.
  2. Klicka på kugghjulet bredvid sidans namn för att visa "Sidinställningar".
  3. Klicka på SEO högst upp i Sidinställningar.

Här kan du ställa in och redigera:

• Sidrubrik

• Sidbeskrivning

• Sidans nyckelord

• An Open-Graph Image – Det här är bilden som visas när du delar din sidlänk i sociala medier.

• Inkludera sidan i sökresultaten (det kommer att finnas en förhandsgranskning av sökresultatet i Google).

Klicka på Klar när du har gjort dina ändringar. Glöm inte att publicera hemsidan för att göra ändringarna tillgängliga.

OBS! Det kan ta upp till några veckor innan ändringarna syns i sökmotorerna.

OBS! Du kan också optimera dina bilder för sökmotorer genom att lägga till attributen "alternativ text" och "rubrik". Klicka här för mer information.