Hur får jag min momsfaktura?

Du får en länk till din momsfaktura via e-post när din beställning har skickats. Den ska användas vid begäran om återbetalning av moms och som bokföringsunderlag.

1. Logga in på ditt VistaPrint-konto.
2. Klicka på Mitt konto > Beställningshistorik och efterbeställning.
3. Alla dina beställningar hittills visas. Leta upp rätt beställning.
4. Klicka på Beställningsinformation.
5. Klicka på Ladda ner dina momsdokument

Hur får jag min momsfaktura?

Du får en länk till din momsfaktura via e-post när din beställning har skickats. Den ska användas vid begäran om återbetalning av moms och som bokföringsunderlag.

1. Logga in på ditt VistaPrint-konto.
2. Klicka på Mitt konto > Beställningshistorik och efterbeställning.
3. Alla dina beställningar hittills visas. Leta upp rätt beställning.
4. Klicka på Beställningsinformation.
5. Klicka på Ladda ner dina momsdokument