Hur avbryter jag min prenumeration eller väljer bort e-postkommunikation?

1. Klicka på Mitt konto Kontoinställningar Inställningar Marknadsföringsinställningar
    • Du måste vara inloggad för att få tillgång till alternativen i Mitt konto.
  2. Välj Nej, tack för att sluta ta emot e-postmeddelanden.
  3. Klicka på Spara för att spara dina marknadsföringsinställningar.

Obs! Det kan ta upp till 10 dagar innan e-postkommunikationen upphör. Du kommer också alltid att få beställningsbekräftelser via e-post, oavsett vilka kommunikationsinställningar du har valt.

Hur avbryter jag min prenumeration eller väljer bort e-postkommunikation?Följ

1. Klicka på Mitt konto Kontoinställningar Inställningar Marknadsföringsinställningar
    • Du måste vara inloggad för att få tillgång till alternativen i Mitt konto.
  2. Välj Nej, tack för att sluta ta emot e-postmeddelanden.
  3. Klicka på Spara för att spara dina marknadsföringsinställningar.

Obs! Det kan ta upp till 10 dagar innan e-postkommunikationen upphör. Du kommer också alltid att få beställningsbekräftelser via e-post, oavsett vilka kommunikationsinställningar du har valt.