Hur kan jag få ett korrektur på min design?

1. Klicka på knappen Förhandsvisning i designstudion.
  2. Klicka på Ladda ner PDF-korrektur.
  3. Klicka på Skaffa PDF-korrektur. PDF-filen sparas automatiskt i dina nerladdningar.
    • Obs! Detta kan ta några minuter. Du kan fortsätta att redigera din design medan du väntar.
  4. Spara ditt korrektur om du vill.

Hur kan jag få ett korrektur på min design?Följ

1. Klicka på knappen Förhandsvisning i designstudion.
  2. Klicka på Ladda ner PDF-korrektur.
  3. Klicka på Skaffa PDF-korrektur. PDF-filen sparas automatiskt i dina nerladdningar.
    • Obs! Detta kan ta några minuter. Du kan fortsätta att redigera din design medan du väntar.
  4. Spara ditt korrektur om du vill.