Hur laddar jag upp min bild?

Välj produkten som du är intresserad av.

1. I designstudion klickar du på Bilder i verktygsfältet till vänster.
  2. Klicka på Ladda upp.
  3. Klicka på Ladda upp bild.
  4. Välj en bild och klicka på Öppna.

Alternativt kan du ladda upp en bild för att ersätta en platshållare:

1. I designstudion klickar du på den grå platshållaren med texten Ladda upp din design.
  2. Ett popup-fönster öppnas – klicka på Ladda upp logotyp eller bild.
  3. Välj en bild och klicka på Öppna.

Obs! Se till att bilden har en filtyp som stöds.

Hur laddar jag upp min bild?Följ

Välj produkten som du är intresserad av.

1. I designstudion klickar du på Bilder i verktygsfältet till vänster.
  2. Klicka på Ladda upp.
  3. Klicka på Ladda upp bild.
  4. Välj en bild och klicka på Öppna.

Alternativt kan du ladda upp en bild för att ersätta en platshållare:

1. I designstudion klickar du på den grå platshållaren med texten Ladda upp din design.
  2. Ett popup-fönster öppnas – klicka på Ladda upp logotyp eller bild.
  3. Välj en bild och klicka på Öppna.

Obs! Se till att bilden har en filtyp som stöds.