Hur lägger jag till en bild på baksidan av min produkt?

Obs! Det är inte alla produkter som kan fås med tryck på baksidan.

1. Klicka på Tillbaka för att se de tillgängliga alternativen
  2. Klicka på Ladda upp din design.
    Obs! Du kan också välja ett av följande alternativ:
    • Duplicera design på framsidan
    • Börja från en tom design
    • Välj en mall
  3. Klicka på platshållaren för bilden i dokumentet.
    • Ladda upp en ny bild genom att klicka på knappen Ladda upp logotyp eller bild.
    • Välj en tidigare uppladdad bild från listan
      Obs! Du måste vara inloggad för att få tillgång till alla tidigare uppladdningar.
  4. Klicka på bilden för att få tillgång till redigeringsalternativ.

Hur lägger jag till en bild på baksidan av min produkt?Följ

Obs! Det är inte alla produkter som kan fås med tryck på baksidan.

1. Klicka på Tillbaka för att se de tillgängliga alternativen
  2. Klicka på Ladda upp din design.
    Obs! Du kan också välja ett av följande alternativ:
    • Duplicera design på framsidan
    • Börja från en tom design
    • Välj en mall
  3. Klicka på platshållaren för bilden i dokumentet.
    • Ladda upp en ny bild genom att klicka på knappen Ladda upp logotyp eller bild.
    • Välj en tidigare uppladdad bild från listan
      Obs! Du måste vara inloggad för att få tillgång till alla tidigare uppladdningar.
  4. Klicka på bilden för att få tillgång till redigeringsalternativ.